Η McLaren ανακοίνωσε ότι από το 2021 θα έχει στη θέση του Carlos Sainz τον Daniel Ricciardo. Η φυγή του Vettel από τη Ferrari στο τέλος της χρονιάς ήταν αναπόφευκτο να μη φέρει ανακατατάξεις στους οδηγούς. Έτσι μετά τις φήμες που ήθελαν το Γερμανό οδηγό της Ferrari να αρνείται την πρόταση της McLaren, οι Βρετανοί θεώρησαν καλύτερη λύση αυτή του Ricciardo μετά τη φυγή του Carlos Sainz για τη Ferrari.  

Η McLaren επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Carlos Sainz αποχωρεί από την ομάδα, με την Ferrari να αναμένεται να πάρει τη σκυτάλη και να ανακοινώνει επίσημα τον Ισπανό ως αντικαταστάτη του Vettel και έτσι οι ιθύνοντες της McLaren κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση του Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός βρίσκεται επί του παρόντος σε μια διετή συμφωνία με τη Renault, αφού έφυγε από τη Red Bull στα τέλη του 2018 για να ενταχθεί στη γαλλική ομάδα.

Έτσι το δίδυμο τον οδηγών της βρετανικής ομάδας από του χρόνου θα είναι οι Ricciardo-Norris. Το στοίχημα για τη βρετανική ομάδα θα είναι μεγάλο, αφού από του χρόνου θα έχει τον κινητήρα της Mercedes κάτι που κάνει πολλούς οπαδούς της να πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα που ελπίζουμε όλοι ότι θα ξεκινήσει. 

Το αφεντικό της McLaren, Zak Brown, δήλωσε “Η υπογραφή του Daniel είναι ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στο μακροπρόθεσμο σχέδιό μας και θα φέρει μια συναρπαστική νέα διάσταση στην ομάδα, μαζί με τον Lando. Αυτά είναι καλά νέα για την ομάδα μας, τους συνεργάτες μας και φυσικά τους θαυμαστές μας. Θέλω επίσης να αποτίσω φόρο τιμής στον Carlos για την εξαιρετική δουλειά που έκανε για τη McLaren βοηθώντας το σχέδιο ανάκαμψης των επιδόσεών μας. Είναι πραγματικός οδηγός της ομάδας μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον του πέρα ​​από τη McLaren”.