Νέο υβριδικό SUV από την Kia

Νέο υβριδικό SUV από την Kia

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες πως η Kia ετοιμάζει ένα νέο SUV, το οποίο θα καταπλήξει τους πάντες. Τελικά μόνο φήμες δεν ήταν όλο αυτό, αφού αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου SUV που ετοιμάζει η Kia. Πρόκειται για το Niro HUV, του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες, όπου διακρίνεται η εξωτερική εμφάνιση του νέου μοντέλου.

kia niro huv 2Το Niro HUV δεν είναι άλλο από ένα υβριδικό SUV, αφού το HUV σημαίνει Hybrid Utility Vehicle, αλλά παρόλα αυτά οι Νότιο Κορεάτες λένε πως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα ακριβά μοντέλα των άλλων εταιρειών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μελλοντικά η Kia σκέφτεται να δημιουργεί μόνο υβριδικά αυτοκίνητα και το Niro HUV είναι η αρχή αυτού του σχεδίου.

Με τη πρώτη ματιά διακρίνεται η μάσκα της Kia, τα μεγάλα φωτιστικά σώματα, καθώς και οι λεπτομέρειες χρωμίου, με την πίσω αεροτομή να συμπληρώνει το πάζλ της εξωτερικής εμφάνισης. Φυσικά για τα μηχανικά του, αλλά και τα χαρακτηριστικά του, ούτε λόγος ακόμα από τους Κορεάτες, αλλά και μόνο από τα LED φωτιστικά σώματα μπορεί να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για ένα όχημα με πλούσιο εξοπλισμό. Η πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του θα γίνει τον επόμενο μήνα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Σικάγο, όπου αναμένεται να αποκαλυφθούν και τα πλήρη χαρακτηριστικά του. Λίγη υπομονή λοιπόν.