Η αγορά αυτοκινήτου έχει αρχίσει να κινείται πάλι μετά τις επιπτώσεις του COVID-19. Η Skoda στην προσπάθεια να ανέβουν οι πωλήσεις αυτοκινήτων προωθεί ηλεκτρονικά ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία “One Click”, το οποίο προσφέρει έκπτωση έως 2.919€ και 1η δόση αποπληρωμής 6 μήνες μετά.

Η νέα online υπηρεσία παραγγελίας αυτοκινήτου “One Click”, ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, τα οποία μπορούν αν αγοραστούν μέσω της υπηρεσίας online που προσφέρει η Skoda. Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος αγοραστής επιλέγει το μοντέλο που θέλει και μετά συμπληρώνει τη φόρμα παραγγελίας με τα προσωπικά του στοιχεία, τον τρόπο πληρωμής, το αντιπρόσωπο που θέλει και μετά η Skoda αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα.

Το νέο ηλεκτρικό Skoda Citigoe iV προσφέρει έκπτωση 2.919€, με την τελική τιμή να φτάνει τα 19.739€, ενώ στη Fabia και στο Scala οι εκπτώσεις μπορούν να φτάσουν έως τα 1.519€ και τα 1.456€ αντίστοιχα. Στην Octavia το όφελος φτάνει έως τα 2.437€, ενώ στην Octavia Combi έως τα 2.438€.

Στη Skoda Superb οι εκπτώσεις είναι έως τα 2.429€. Στα SUV της εταιρείας οι εκπτώσεις είναι μικρότερες, αφού στο Kamiq φτάνουν έως τα 768€, στο Karoq έως τα 624€ και στη ναυαρχίδα το Kodiaq έως τα 1.527€. Τέλος, όπως αναφέραμε μέσω του προγράμματος “One Click” υπάρχουν μοντέλα άτοκα ή με προκαταβολή από 0% ή και προνομιακό επιτόκιο από 1,9%, με την αποπληρωμή της 1ης δόσης 6 μήνες μετά.