Εδώ και καιρό η βρετανική Aston Martin έψαχνε χώρο για να δημιουργήσει το νέο της εργοστάσιο. Τα αρχικά σχέδια έλεγαν στην Αλαμπάμα των Η.Π.Α, ή στα Σκόπια, για πιο φθηνά εργατικά χέρια. Τελικά η απόφαση των ιθυνόντων της Aston Martin είναι να γίνει το εργοστάσιο στην Ουαλία.

aston martin 2Συγκεκριμένα στο χωριό Saint Athan, που βρίσκεται στην περιοχή του Glamorgan θα δημιουργηθεί το νέο εργοστάσιο και θα έχει την αρμοδιότητα για την κατασκευή και τη συναρμολόγηση του νέου DBX Crossover που θα δημιουργηθεί. Το θετικό είναι πως θα ανοίξουν 1.000 θέσεις εργασίας μέχρι και το 2020, ενώ δεν αποκλείεται σύμφωνα με τα στοιχεία να δημιουργηθούν άλλες 3.000 θέσεις επιπλέον, αφού στην ευρύτερη περιοχή θα γίνουν νέες επενδύσεις.

Στόχος των Βρετανών είναι να δημιουργούνται από το 2020 και μετά 7.000 Sport αυτοκίνητα από το νέο εργοστάσιο το χρόνο. Όσοι νομίζετε πως έχετε τα απαραίτητα προσόντα για να εργαστείτε στην Aston Martin και φυσικά να μετοικήσετε, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε με τους υπαλλήλους του ανθρώπινου δυναμικού, έτσι ώστε να παραδώσετε το βιογραφικό σας.