Νέο Bodykit από την TRE για τη BMW M2

Η BMW M2 είναι ένα από τα αυτοκίνητα που εταιρείες βελτιώσεων την κάνουν κάτι παραπάνω από δελεαστική. Αυτή τη φορά η TRE βελτίωσε το γερμανικό μοντέλο με ένα νέο Bodykit χωρίς όμως να πειράζει την κινητήρια μονάδα. Βέβαια, οι άνθρωποι της TRE δήλωσαν πως μπορεί να μην πειράχτηκε ο κινητήρας, αλλά έχει αυξηθεί η κάθετη δύναμη, ενώ μειώθηκε η αντίσταση.

Το νέο Bodykit είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα και περιλαμβάνει μπροστινό splitter, πλαϊνές ποδιές και προεκτάσεις στον πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον, υπάρχει και το πρόσθετο ανθρακόνημα που συνδέει οπτικά τα μπροστινά φτερά με τα πλαϊνά μαρσπιέ, ενώ το πίσω φτερό είναι ρυθμιζόμενο για χρήση στο δρόμο ή στην πίστα. Παράλληλα, υπάρχουν οι νέες ζάντες αλουμινίου με τις μπλε δαγκάνες των φρένων και την πιο χαμηλή ανάρτηση.

Μηχανικά όπως αναφέραμε η BMW M2 της TRE παρέμεινε αμετάβλητη, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο 6κύλινδρος Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 453 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 50,9 κιλά. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Autoid για το Bodykit της TRE, η οποία θα τους κατατοπίσει ακριβώς τόσο για τα εξτρά που θα τοποθετηθούν επάνω στο αυτοκίνητο, όσο και για την τελική τιμή.