Τη νέα Corolla στη χώρα μας την περιμένουν όλοι πως και πως αν και θα τη δούμε τους επόμενους μήνες. Η Toyota λίγο πριν τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης άνοιξε τα χαρτιά της σχετικά με δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου. Πρόκειται για τις Corolla GR SPORT και Corolla TREK. Η Corolla GR Sport συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε η Toyota GAZOO Racing με το Yaris GR Sport.

Με βάση την ποιότητα που είναι σε υψηλά επίπεδα η Corolla GR Sport διαθέτει νέα σκουρόχρωμη μάσκα, πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω διαχύτη. Οι LED προβολείς προσφέρουν τον απόλυτο φωτισμό που χρειάζεται ο οδηγός, ενώ διατίθεται το αποκλειστικό χρώμα Dynamic Gray και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τα μαύρα δερμάτινα σπορ καθίσματα, καθώς και οι μαύρες επενδύσεις με τις κόκκινες ραφές στο ταμπλό, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων. Το νέο μοντέλο θα προσφέρεται στις εκδόσεις Hatchback και Touring Sports και θα συνδυάζονται με τους υβριδικούς κινητήρες χωρητικότητας 1,8 και 2 λίτρων

Η Corolla TREK είναι ένα Touring Sports μοντέλο με άπλετους χώρους για αυτούς που θέλουν να φορτώσουν ότι θέλουν. Ουσιαστικά η ονομασία TREK έρχεται μέσα από τη συνεργασία της ιαπωνικής εταιρείας με την εταιρεία Trek Bicycle. Η εταιρεία ποδηλάτων λειτουργεί από το 1976 και οι πωλήσεις της ξεπερνούν τα 1.500.000 ποδήλατα το χρόνο.

Η Corolla TREK είναι πιο ψηλή κατά 20 χιλιοστά από την απλή Corolla, ενώ προσφέρει LED φωτιστικά σώματα και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”. Στο εσωτερικό προσφέρονται τα υφασμάτινα καθίσματα με διπλό χρωματισμό, επένδυση ξύλου και η οθόνη αφής μεγέθους 7”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Μηχανικά και εδώ έχουμε τα δύο υβριδικά σύνολα χωρητικότητας 1,8 και 2 λίτρων. Για όσους ενδιαφέρονται η επίσημη παρουσία και των δύο μοντέλων θα γίνει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης από τις 7 έως τις 17 Μαρτίου, ενώ στις αντιπροσωπείες θα βρίσκονται τον Αύγουστο του 2019 η Corolla TREK και τον Ιανουάριο του 2020 η Corolla GR Sport.