Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης βρίσκεται προ των πυλών και η BMW έχει ανακοινώσει ότι εκεί θα παρουσιάσει τη νέα Series 5 Touring και τη νέα Series 4 Coupe. Εκτός από αυτά τα δυο νέα μοντέλα, οι Γερμανοί θα παρουσιάσουν και δυο νέες επιλογές για τη δημοφιλή i8. Πρόκειται για την έκδοση που θα είναι σε ματ χρώμα Frozen Black, ενώ και η δεύτερη είναι σε ματ Frozen Yellow.

Μηχανικά δε φαίνεται να διαφοροποιείται κάτι, με τον κινητήρα να παραμένει ο γνωστός υβριδικός, χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 357 ίππους και τη μέγιστη ροπή τα 58 κιλά. Δυστυχώς ο ηλεκτροκινητήρας μπορεί, με μια φόρτιση, να διανύσει μόλις 25 χιλιόμετρα, κάτι που ίσως οι Γερμανοί θα έπρεπε να είχαν βελτιώσει.

Οι φήμες θέλουν την i8 να αναβαθμίζεται εξολοκλήρου μέσα στο τρέχον έτος, εστιάζοντας κυρίως στο μηχανικό κομμάτι, αυξάνοντας τόσο την ιπποδύναμη, όσο και τη διάρκεια του ηλεκτροκινητήρα. Μπορεί οι πωλήσεις της ήδη να έχουν ξεπεράσει τις 200.000 μονάδες στην αμερικάνικη αγορά, ωστόσο, μέχρι το τέλος Μαρτίου θα μείνουμε με την εικόνα των δυο νέων εκδόσεων, περιμένοντας την αποκάλυψη της νέας i8.