Νέα χαρακτηριστικά για το ανανεωμένο Mitsubishi Pajero Sport

Το Mitsubishi Pajero Sport είναι ένα από τα αυτοκίνητα που πλέον δεν κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά. Το ιαπωνικό μοντέλο βρίσκεται στην αγορά της Αυστραλίας και για να προσελκύσει ακόμη περισσότερο τους υποψήφιους αγοραστές προχώρησε σε μια ανανέωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διαθέτει νέους προφυλακτήρες, τα νέα χρώματα Impulse Blue και Terra Rossa, ενώ θα υπάρχουν η πίσω αεροτομή και οι νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”.

Εκτός όμως της εξωτερικής ανανέωσης υπάρχουν όλα τα νέα συστήματα ασφαλείας όπως ενεργός έλεγχος ευστάθειας, ενεργός έλεγχος πρόσφυσης, αντιμπλοκάρισμα φρένων, σύστημα παράκαμψης πέδησης, ηλεκτρονική κατανομή δύναμης πέδησης, υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης, σήμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα μετριασμού πρόσκρουσης προς τα εμπρός, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, περιοριστή ταχύτητας και υποβοήθηση ευστάθειας τρέιλερ. Επιπλέον, περιλαμβάνονται προβολείς αυτόματης ανίχνευσης, προειδοποίηση τυφλού σημείου, έλεγχος κατάβασης σε ανηφόρα, υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας, πίσω ειδοποίηση διασταυρούμενης κυκλοφορίας και σύστημα μετριασμού λανθασμένης επιτάχυνσης με υπερήχους.

Μηχανικά το Mitsubishi Pajero Sport στην αγορά της Αυστραλίας τροφοδοτείται από τον 4κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 180 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 43,8 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Για όσους ζουν στην Αυστραλία και ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως το ανανεωμένο Mitsubishi Pajero Sport ξεκινά από 30.045$ για το 5θέσιο μοντέλο και από 33.555$ για το 7θέσιο. Αντίθετα οι τετρακίνητες εκδόσεις κοστολογούνται από 33.387$ για το 5θέσιο μοντέλο και από 36.897$ για το 7θέσιο.