Ποιος συλλέκτης από όσους αγαπούν τα Supercar και ιδιαίτερα αυτά της Ferrari δε θα ήθελε να έχει ένα στη συλλογή του; Φυσικά, μπορεί να κοστίζουν πάρα πολλά χρήματα, αλλά η θυσία αξίζει και με το παραπάνω. Ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s θα πραγματοποιήσει μέσα στον Ιανουάριο τη δημοπρασία μιας Ferrari F12tdf, η οποία όταν κυκλοφόρησε κόστιζε παραπάνω από 650.000€, όμως τώρα οι πληροφορίες θέλουν το πόσο της δημοπρασίας να αγγίζει ακόμα και τα 1.200.000€.

Η Ferrari κυκλοφόρησε μόλις 799 κομμάτια της F12tdf από το 2015 έως το 2017 και αυτό είναι ένα από τα 299 που διατέθηκαν στις Η.Π.Α. Η συγκεκριμένη Ferrari είναι βαμμένη στο χρώμα Rosso Scuderia έχοντας μια μαύρη και δύο λευκές λωρίδες στο καπό και στον ουρανό, ενώ η κατασκευή του είναι εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα. Εξωτερικά υπάρχουν τα φωτιστικά σώματα AFS, ενώ βρίσκουμε και τις χρυσές δαγκάνες των φρένων και τα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα κόκκινα και μαύρα καθίσματα από Alcantara, όπως και το κοκκινό-μαύρο τιμόνι.

Για όσους δε θυμούνται η Ferrari F12tdf τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 769 ίππους. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Μπορεί τα χρήματα της δημοπρασίας να πιάσουν σχεδόν τα διπλά χρήματα από την αρχική της αξία, όμως όποιος την αποκτήσει θα την απολαύσει και με το παραπάνω.