Το SEAT Ibiza γίνεται ακόμη πιο δελεαστικό χάρη στη νέα τιμή που όρισε ο επίσημος αντιπρόσωπος της ισπανικής φίρμας στη χώρα μας. Πρόκειται για την έκδοση με τον TSI κινητήρα των 1.000 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 115 ίππους, ενώ συνδυάζεται με το DSG κιβώτιο των 7 σχέσεων. Πλέον η τιμή του μικρού μοντέλου πέφτει στα 13.940€, κάτι που το κάνει αρκετά προσιτό.  

Φυσικά, η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό για οποιονδήποτε υποψήφιο αγοραστή. Το Ibiza, βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του ομίλου της Volkswagen, με το αυτοκίνητο να είναι κατασκευασμένο όπως πρέπει, διαθέτοντας ικανοποιητικούς χώρους για τον οδηγό και τους επιβάτες. Ο κόκκινος και λευκός φωτισμός στο εσωτερικό προσφέρει μια άλλη αίσθηση, ενώ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πλουσιότερες εκδόσεις. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 355 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων ανεβαίνει στα 1.165 λίτρα.

Ο 3κύλινδρος TSI κινητήρας των 1.000 κ.εκ, με τους 115 ίππους, όπως αναφέραμε συνδυάζεται με το DSG αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων, ενώ όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει και τα paddle shift στο τιμόνι για πιο γρήγορες αλλαγές. Με την τιμή που προσφέρει πλέον η SEAT είναι σίγουρο πως κάθε υποψήφιος αγοραστής που θέλει κάτι μικρό ευκίνητο και οικονομικό δε θα το αφήσει να περάσει απαρατήρητο.