Η αγορά αυτοκινήτου προσπαθώντας να ανακάμψει δημιουργεί κάποιες πολύ καλές προσφορές. Μια από αυτές κάνει και η Teoren, η οποία είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Renault στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Clio, το οποίο προσφέρεται με δωρεάν το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης.

Εκτός όμως από αυτό προσφέρονται δωρεάν μεταλλικό χρώμα, δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault, δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες. Επιπλέον, ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

Για όσους δε θυμούνται η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης αποτελεί την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή αυτή τη στιγμή στη γκάμα του Clio. Η μέγιστη ισχύς των 100 ίππων με τα 17,3 κιλά ροπής, αλλά και ο συνδυασμός με το υγραέριο μπορεί να φτάσει τη μέγιστη αυτονομία στα 1.185 χιλιόμετρα είναι σίγουρα δύο πολύ δελεαστικά πράγματα. Αν σκεφτεί κανείς και τα τέλη κυκλοφορίας που σε ορισμένες εκδόσεις είναι μηδενικά τότε το Renault Clio γίνεται πιο δελεαστικό από ποτέ. Το Clio ξεκινά από 13.790€, αλλά όπως και να έχει η τελική επιλογή είναι δική σας.