Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Volkswagen στη χώρα μας ανακοίνωσε τη διάθεση μια νέας έκδοσης του ID.3 μεγαλώνοντας τη γκάμα του. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την έκδοση Prime, η οποία θα προσφέρεται στον κινητήρα με τους 204 ίππους. Επιπλέον, η εν λόγω έκδοση θα βρίσκεται και στο ID.3 Pro S.

Οι αλλαγές σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις εστιάζονται στους ηλεκτρικά αναδιπλούμενος εξωτερικούς καθρέπτες, στα φιμέ πίσω τζάμια και στις νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Εσωτερικά υπάρχει ο φωτισμός, όπου ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 30 χρώματα, ενώ υπάρχουν τα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και το θερμαινόμενο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με Touch Control. Παράλληλα υπάρχουν και οι δύο ψηφιακές οθόνες μια για τον πίνακα οργάνων και μια αφής με το σύστημα ψυχαγωγιάς και ενημέρωσης.

Επιπλέον, υπάρχουν τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, δύο ποτηροθήκες, φωτιζόμενος χώρος τοποθέτησης smartphone και αποθηκευτικός χώρος με Roller. Στα συστήματα υποβοήθησης έχουν προστεθεί το Park Assist Plus και το Pre-Crash. Παράλληλα βρίσκουμε την κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί, το αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού, την προστασία από ρυμούλκηση και το σύστημα κλειδώματος SAFELOCK.

Για όσους ενδιαφέρονται η τιμή του ID.3 Prime ορίστηκε στα 42.900€, ενώ του ID.3 Pro S Prime ανεβαίνει στα 46.500€. Φυσικά, αυτές οι δύο εκδόσεις μπορούν να γίνουν ακόμη πιο δελεαστικές με την κρατική επιδότηση να μειώνει την τιμή 8.000€, ενώ με την επιδότηση του φορτιστή και την απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου μπορεί να φτάσει έως και τις 9.500€. Το μόνο που απομένει είναι να κάνετε μια βόλτα στις αντιπροσωπείες της Volkswagen για να το δείτε και από κοντά.