Η Toyota παρουσίασε μια νέα έκδοση για το RAV4, με την ονομασία Adventure. Μηχανικά μπορεί να μην άλλαξε τίποτα, αλλά οπτικά υπάρχουν αλλαγές που γίνονται αισθητές. Το Toyota RAV4 Adventure περιλαμβάνει μαύρη μάσκα, νέους προβολείς ομίχλης με μαύρο πλαίσιο και νέα μαύρα φτερά. Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, αλλά και η διχρωμία Urban Khaki και Dynamic Grey του αμαξώματος το κάνουν ακόμα πιο όμορφο. Επιπλέον, υπάρχει και η πίσω αεροτομή, η οποία αποτελεί φόρο τιμής στο Land Cruiser FJ40.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις πορτοκαλί ραφές. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον πήχη της πολυτέλειας. Η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνουν τη ζωή του οδηγού παιχνίδι, ενώ υπάρχουν και τα συστήματα για τα smartphone Apple CarPlay και Android Auto.

Μηχανικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει καμία αλλαγή, αφού κάτω από το καπό υπάρχει το υβριδικό σύστημα που αποτελείται από τον 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 222 ίππους.

Η έκδοση Toyota RAV4 Adventure για όσους ενδιαφέρονται θα βρίσκεται στις αγορές του κόσμου το πρώτο τρίμηνο του 2022. Σίγουρα, το οπτικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό με τις αλλαγές, αλλά δεν ξέρουμε αν αξίζει η αναμονή για την αγορά τις συγκεκριμένης έκδοσης, αφού ήδη κυκλοφορούν οι υπόλοιπες της γκάμας.