Το GR Yaris είναι ένα μοντέλο που από τότε που κυκλοφόρησε όλο και μεγαλώνει η ζήτηση του. Για αυτό το λόγο οι Ιάπωνες αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα έκδοση με την ονομασία Morizo Selection. Η συγκεκριμένη έκδοση αναβαθμίζει οπτικά το GR Yaris, ενώ η ονομασία του προέρχεται από το ψευδώνυμο του Προέδρου της Toyota, Akio Toyoda.

Το εν λόγω GR Yaris Morizo Selection έχει νέο Intercooler, νέα αντλία νερού υψηλής πίεσης, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης της Torsen, κόκκινες δαγκάνες φρένων, σκληρότερα ελατήρια, αντιστρεπτικές ράβδους και ζάντες αλουμινίου της BBS μεγέθους 18”, με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S. Τέλος, η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται σε τρία χρώματα, τα οποία είναι τα Platinum White Pearl Mica, Emotional Red II και Precious Black Pearl.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές με τον κινητήρα να παραμένει στα 1.600 κ.εκ. και τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 261 ίππους. Δυστυχώς όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να ψάξουν κάτι άλλο, αφού η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο στην ιαπωνική αγορά. Πάντως μια τέτοια έκδοση στην Ευρώπη θα ήταν σίγουρα ελκυστική.