Η Citroen βλέπει πως το Ami έχει αρχίσει και έχει υψηλή ζήτηση από το υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Έτσι η γαλλική εταιρεία έφτιαξε μια νέα έκδοση με την ονομασία Pop. Το νέο μοντέλο έχει νέα γραφικά, μαύρες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, νέα μαύρη αεροτομή και νέα τάσια στους τροχούς. Στο εσωτερικό δεν αλλάζουν πολλά πράγματα, με τις διαφορές να εστιάζονται στον επιλογέα λειτουργίας οδήγησης που βρίσκεται πλέον στη κεντρική κονσόλα, ενώ υπάρχει και μια θύρα USB.
Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες του δίνουν μια πιο φωτεινή διάσταση, ενώ υπάρχουν τρεις αποθηκευτικοί χώροι. Παράλληλα, στο Ami Pop υπάρχει το αυτοκόλλητο με το νούμερο 2. Ουσιαστικά είναι το αγαπημένο νούμερο του Ami, αφού υπάρχουν 2 πόρτες, 2 επιβάτες, 2 ίδιοι προφυλακτήρες και 2 ίδια φτερά. Από μηχανικής πλευράς δεν αλλάζει τίποτα, αφού το αμιγώς ηλεκτρικό γαλλικό μοντέλο έχει μέγιστη ισχύ 8 ίππους, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ/ώρα.
Για το Infotainment υπάρχει η διεπαφή My Ami Play, η οποία μετατρέπει το smartphone σας σε ταμπλό με γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες πλοήγησης, μουσικής και ραδιοφώνου, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις. Το Citroen Ami Pop αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά κοστολογείται στα 11.500€ χωρίς την κρατική επιδότηση, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν το πρώτο τρίμηνο του 2024 στις 12 χώρες στις οποίες πωλείται ήδη το Citroen Ami.