Το CUPRA Formentor VZ5 είναι η μέγιστη έκφραση απόδοσης για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον εμβληματικό 5κύλινδρο κινητήρα, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 390 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 48,9 κιλά. Για να εξιτάρει ακόμη περισσότερο τους υποψήφιους αγοραστές η CUPRA δημιούργησε το σκούρο Formentor VZ5 BAT Limited Edition.

Το συγκεκριμένο Formentor VZ5 BAT Limited Edition είναι ολόμαυρο με τις γυαλιστερές μαύρες μπάρες οροφής, τη μάσκα, τα καλύμματα των καθρεπτών από ανθρακονήματα και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”. Παράλληλα, υπάρχουν τα σκούρα λογότυπα της CUPRA εμπρός και πίσω, καθώς και οι μαύρες απολήξεις τις εξάτμισης. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα μαύρα bucket δερμάτινα καθίσματα, ενώ και εδώ είναι τα πάντα σε μαύρο χρώμα.

Σίγουρα, οι εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές κάνουν το CUPRA Formentor VZ5 BAT Limited Edition πιο εντυπωσιακό, αλλά ίσως έπρεπε να γίνει και μια μικρή αναβάθμιση του κινητήρα, αφού έτσι θα έμπαινε και το κερασάκι στην τούρτα. Για όσους ενδιαφέρονται για το Formentor VZ5 BAT Limited Edition θα πρέπει να βιαστούν, αφού όπως ανακοίνωσαν οι Ισπανοί θα κυκλοφορήσει σε μόλις 500 μονάδες.