Η Lexus θέλοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για το LC δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία LC Hokkaido Edition. Από την ονομασία και μόνο μπορεί να καταλάβει κάποιος πως ευθύνεται το νησί Hokkaido, που είναι ιδιαίτερα γνωστό για τα ηφαίστεια, τα δάση του, αλλά και την πολυτέλεια που διαθέτει.

Για όσους δε γνωρίζουν στο συγκεκριμένο μέρος η Lexus διατηρεί το κέντρο δοκιμών της και όχι μόνο, αφού εκεί αναπτύχθηκαν τα LFA και LC. Η έκδοση Hokkaido Edition του LC διαθέτει εξωτερικά τη μαύρη μάσκα, τα νέα LED πίσω φωτιστικά σώματα και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”, ενώ διατίθενται σε τέσσερα χρώματα που είναι τα Flare Red, Sonic Platinum, F White και Graphite.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα δερμάτινα καθίσματα που είναι σε διχρωμία, τα μαρσπιέ αλουμινίου, ο δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων. Φυσικά, το διαφορετικό χρώμα υπάρχει και στις πόρτες, αλλά και κάτω από το τιμόνι. Παράλληλα υπάρχει και το ειδικό ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό του καθενός.

Μηχανικά υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη επιλογή είναι με το V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 477 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 55 κιλά. Η δεύτερη επιλογή είναι με το υβριδικό σύστημα που αποτελείται από το V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,5 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 359 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 50,9 κιλά.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού όπως ανέφερε η Lexus θα κυκλοφορήσουν μόλις 80 κομμάτια, από τα οποία 40 θα είναι Coupe και 40 Cabrio. Οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο. Το μόνο που δεν αποκαλύφθηκε είναι η τιμή του καθενός, αλλά πιθανότατα να είναι πιο ακριβό από τις άλλες εκδόσεις του Lexus LC.