Το Citroen Ami έχει αρχίσει και κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αγορά αυτοκινήτου. Άλλωστε η τιμή του δεν είναι καθόλου απαγορευτική για τις μετακινήσεις εντός μεγάλων πόλεων. Στη χώρα μας κοστίζει 10.750€, ενώ με την αφαίρεση της κρατικής επιδότησης η τιμή μειώνεται στα 7.750€.

Η Citroen στην προσπάθεια της να προσελκύσει ακόμη περισσότερο το υποψήφιο αγοραστικό κοινό, δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση, με την ονομασία My Ami Tonic, το οποίο έχει διάφορες χρωματικές πινελιές αλλάζοντας τη μονοτονία του ενός χρώματος. Το νέο μοντέλο συνδυάζεται με το χακί χρώμα και τις κίτρινες πινελιές που σχεδόν φωσφορίζουν.

Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει νέα στεφάνια στα φωτιστικά σώματα, ενώ υπάρχει το μαύρο πάνελ πάνω από τον προφυλακτήρα τόσο μπροστά, όσο και πίσω. Στο εσωτερικό υπάρχει βάση για smartphone, αποθηκευτικοί χώροι, νέα πατάκια και το dongle Dat@mi που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ενός smartphone με το Ami.

Για όσους ενδιαφέρονται το My Ami Tonic θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, το Μαρόκο και την Τουρκία. Στη γαλλική αγορά το Citroen My Ami Tonic κοστολογείται στα 8.990€. Στη χώρα μας είναι πολύ πιθανό να είναι ακριβότερο ξεπερνώντας τα 10.750€ που έχει η πιο φθηνή έκδοση, αλλά αυτό θα φανεί με την έλευση της συγκεκριμένης έκδοσης.