Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημο εισαγωγέα και διανομέα των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 2.092 Mitsubishi ASX, με έτος κατασκευής από το 2011 έως το 2015. Το πρόβλημα εντοπίζεται στους συνδέσμους του βραχίονα των εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων όπου ενδέχεται λόγω εισροής υδάτων να προκληθεί δυσλειτουργία στην κίνηση αυτών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mitsubishi επιθυμούν για να γίνει αντικατάσταση των επηρεαζόμενων ανταλλακτικών, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 – 3483300 και 210 – 3483795 ή μέσω e – mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@saracakis.gr.