Η MINI στη γκάμα της διαθέτει μια νέα έκδοση για το Cooper SE Countryman, με την πλήρη ονομασία να είναι MINI Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition. Η αποκλειστική σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά εξοπλισμού καθιστούν το μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο μοντέλο της βρετανικής premium μάρκας τον τέλειο σύντροφο για αυθόρμητες εξορμήσεις πέρα ​​από τα όρια της αστικής μετακίνησης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει το νέο χρώμα Nanuq White, ενώ υπάρχουν αεραγωγοί στο εμπρόσθιο μέρος χαμηλά, με τους προβολείς ομίχλης να μπαίνουν πιο μέσα. Αριστερά και δεξιά στα πλαϊνά υπάρχουν οι τέσσερις διαγώνιες λωρίδες Frozen Blue Stone, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και τα LED φωτιστικά σώματα με το γνώριμο κομμάτι της βρετανικής σημαίας. Στα πίσω τζάμια υπάρχει αυτοκόλλητο με την ονομασία “Untamed” το οποίο προδίδει για πια έκδοση πρόκειται.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα, ενώ υπάρχει και η διακοσμητική επένδυση, η οποία είναι φωτιζόμενη. Το δερμάτινο τιμόνι από Nappa ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη της πολυτέλειας. Στον πίνακα οργάνων υπάρχει η ένδειξη “Untamed”, το οποίο φωτίζεται όταν ανάβουν τα φώτα. Παράλληλα υπάρχει η πανοραμική γυάλινη οροφή και το ηχοσύστημα της Harman Kardon για τέλειο ήχο.

Η εν λόγω έκδοση τροφοδοτείται από τον 3κύλινδρο κινητήρα με τους 125 ίππους και από έναν ηλεκτροκινητήρα με 95 ίππους. Η συνδυαστική ισχύς και των δύο κινητήρων φτάνει τους 220 ίππους. Η μέση κατανάλωση με βάση τον κατασκευαστή είναι 2,1 λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται σε 47 γρ/χλμ. Μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει έως 51 χιλιόμετρα.

Η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να είναι διαφορετική εμφανισιακά από τα άλλα MINI Cooper, όμως δεν παύει να έχει το DNA της βρετανικής φίρμας. Το άσπρο χρώμα με τις πλαϊνές λωρίδες του δίνουν μια διαφορετικότητα στην εμφάνιση του MINI Cooper SE Countryman ALL4 Untamed Edition, αλλά πάντα παραμένει ένα MINI που διατηρεί την ασφάλεια και την άνεση, ενώ έχει μεγαλύτερους χώρους.