Η Mercedes-AMG έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει, αφού όλα τα αυτοκίνητα της είναι διαλεγμένα ένα προς ένα. Αυτή τη φορά με τη βοήθεια της AutoDynamics βελτιώθηκε μια AMG GLE 63 S Coupe. Το εντυπωσιακό SUV της γερμανικής φίρμας βελτιώθηκε για τα καλά, αφού εξωτερικά διαθέτει νέο κιτ αμαξώματος με την ονομασία TopCar, νέα ανάρτηση της Brabus και ζάντες αλουμινίου της Vossen μεγέθους 23”, με διαστάσεις ελαστικών 295/35 εμπρός και 335/30 πίσω.

Μηχανικά οι βελτιώσεις αφορούν στον κινητήρα, στους στροβιλοσυμπιεστές, στο ECU και στο νέο σύστημα εξάτμισης. Έτσι μετά τις βελτιώσεις η Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe η μέγιστη ισχύς αγγίζει τους 795 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 120,4 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,2”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 336 χλμ/ώρα. Για όσους δε θυμούνται η δε γνωρίζουν όλα αυτά επιτυγχάνονται με το V8 κινητήρα χωρητικότητας 5,5 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων της AMG.

Μπορεί να είναι λίγοι αυτοί που θα μπορέσουν να την αποκτήσουν, όμως μια Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe έχει τον τρόπο να αποσπάσει την προσοχή οποιουδήποτε στο δρόμο. Εμείς θα θέλαμε να την οδηγήσουμε. Εσείς;