Η Renault παρουσίασε μια νέα περιορισμένη έκδοση για το Clio με σκοπό να προσελκύσει ακόμη περισσότερο το αγοραστικό κοινό. Πρόκειται για την έκδοση Lutecia Limited Series, η οποία προσφέρεται σε 5 χρώματα, που είναι τα Noir Etoile, Platinum Grey, Titanium Grey, Quartz White και Glacier White. Όλα τα χρώματα προσφέρονται με τις χάλκινες πινελιές για να δημιουργούν αντίθεση.

Οι χάλκινες πινελιές βρίσκονται στη μάσκα, στους αεραγωγούς που έχουν πάρει τις θέσεις των προβολέων ομίχλης, στα πλαϊνά, στους καθρέπτες, πίσω και κάτω από το χώρο του πορτμπαγκάζ, καθώς και στις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”.  Στο εσωτερικό οι χάλκινες πινελιές συνεχίζουν να υπάρχουν στο ταμπλό και στα καθίσματα, αφού οι ραφές είναι στο ίδιο χρώμα.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται αυτόματοι προβολείς, φιμέ πίσω τζάμια, αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας. Ακόμη δε γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο μοντέλο θα έρθει στην ελληνική αγορά, αλλά είναι σίγουρο πως ήδη βρίσκεται στη γαλλική αγορά. Όσο για την τιμή; Στη Γαλλία ξεκινά από 22.500€, με το μεταλλικό χρώμα να περιλαμβάνεται στην τιμή.