Μια νέα έκδοση για το Dacia Duster

Η Dacia μεγαλώνει τη γκάμα του Duster, με μια νέα έκδοση με την ονομασία Extreme. Το SUV των Ρουμάνων υπόσχεται πολλά περισσότερα, αφού θα είναι πλουσιότερη από πλευράς εξοπλισμού σε σχέση με τα άλλα Duster που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι διαφορές εξωτερικά είναι ελάχιστες και εστιάζονται στα μαύρα καπάκια των καθρεπτών με τις πορτοκαλί πινελιές, στα φιμέ πίσω τζάμια και στις μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 6 χρώματα που είναι τα Glacier White, Pearl Black, Comet Gray, Iron Blue, Arizona Orange και Urban Gray. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα καθίσματα με ύφασμα και δέρμα, με τις πορτοκαλί ραφές. Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο υπόλοιπο εσωτερικό. Η οθόνη αφής μεγέθους 8”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα πλοήγησης και τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto εξοπλίζουν το Duster Extreme.

Μηχανικά η νέα έκδοση Duster Extreme θα τροφοδοτείται από όλους τους κινητήρες. Πρόκειται για τους TCe κινητήρες βενζίνης 1.000 και 1.300 κ.εκ. με τους 90 και 150 ίππους, τον LPG των 1.000 κ.εκ., με τους 100 ίππους και τον Blue dCi κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1.500 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 115 ίππους.

Οι τιμές της νέας έκδοσης του Dacia Extreme δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά σίγουρα η εν λόγω έκδοση θα είναι αρκετά δελεαστική, αφού προσφέρει αρκετά έξτρα και λογικά σε πολύ καλή τιμή, αφού έτσι κι αλλιώς η τιμολογιακή πολιτική της Dacia είναι πάντα προσιτή. Φυσικά, πάντα η τελική επιλογή είναι δική σας.