Το Nissan GT-R είναι ένα από τα μοντέλα που κακομαθαίνουν τους κατόχους τους. Οι Ιάπωνες έχουν βρει τον τρόπο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τις ειδικές εκδόσεις. Μια από αυτές είναι και η καινούργια T-spec, η οποία όμως θα είναι για ελάχιστους.

Η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικές εκδόσεις που είναι η GT-R T-spec και η GT-R NISMO Special Edition T-spec. Η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει πιο φαρδιά μπροστινά φτερά, νέα σήματα, νέο κάλυμμα στον κινητήρα, αεροτομή από ανθρακονήματα και κεραμικά φρένα. Το χρώμα του αυτοκινήτου περιλαμβάνει δύο επιλογές που είναι τα Midnight Purple και Millennium Jade. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις χάλκινες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”, της Rays.

Στο εσωτερικό του T-spec ξεχωρίζουν τα premium Mori Green δερμάτινα καθίσματα από Alcantara. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον πήχη της πολυτέλειας. Η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει παιχνίδι τη ζωή του οδηγού, ενώ ο πίνακας οργάνων παραμένει κλασσικός με το λευκό φωτισμό και τις κόκκινες βελόνες.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο V6 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 3,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 572 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 64,4 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Ειδικές ρυθμίσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση, ενώ στην έκδοση GT-R NISMO Special Edition T-Spec υπάρχει το καπό και η οροφή από ανθρακονήματα.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 κομμάτια, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Όσο για τις τιμές; Στην αμερικάνικη αγορά το GT-R T-spec κοστολογείται στα 138.490$ (117.561€), ενώ το GT-R NISMO Special Edition T-spec ανεβαίνει στα 215.690$ (183.095€).