Μια ειδική έκδοση για την Porsche 911 Cabriolet

Η TopCar είναι μια εταιρεία βελτιώσεων αυτοκίνητων, με έδρα τη Ρωσία. Οι βελτιώσεις είναι η ειδικότητας της και αυτή τη φορά δημιούργησε μια Porsche 911 Cabriolet Stinger GTR Carbon Edition. Ουσιαστικά το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ένα νέο bodykit για τις ανοιχτές εκδόσεις των 911 Turbo και 911 Turbo S.

Το νέο bodykit διαθέτει 84 νέα κομμάτια, τα οποία είναι όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται οι νέοι προφυλακτήρες, η μάσκα, το καπό, οι αεραγωγοί, τα φτερά, οι πλαϊνές ποδιές και η πίσω αεροτομή. Στο εσωτερικό αλλαγές έχουν γίνει στην κεντρική κονσόλα, στις πλάτες των καθισμάτων με τις κίτρινες ραφές και στο τιμόνι.

Η αποκλειστική μαύρη βαφή την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή, ενώ υπάρχουν οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21” μπροστά και 22” πίσω, οι οποίες συνδυάζονται με τα ελαστικά της Michelin διαστάσεων 265/30 μπροστά και 335/25 πίσω. Από μηχανικής πλευράς δεν έγινε γνωστό αν υπάρχει κάποια αλλαγή. Όσοι πάντως μπήκατε στην πρίζα θα πρέπει να βιαστείτε γιατί όπως ανακοίνωσε η TopCar θα κυκλοφορήσουν μόλις 13 κομμάτια της Porsche 911 Cabriolet Stinger GTR Carbon Edition.