Μία διαφορετική εκδοχή του Land Rover Defender

Η Kahn Design είναι μια εταιρεία που τροποποιεί αυτοκίνητα αλλάζοντας λίγο τα δεδομένα. Αυτή τη φορά δημιούργησε μια άλλη εκδοχή του Land Rover Defender, η οποία αποκαλείται Flying Huntsman 90 Spyder. Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, αλλά και τα σκίτσα το συγκεκριμένο Defender είναι ανοιχτό και αυστηρά διθέσιο. Ουσιαστικά βασίζεται στη δίθυρη έκδοση 90 με το κοντό μεταξόνιο του Defender.

Οι διαφορές εστιάζονται στην οροφή με την ειδική σχεδίαση και ένα πίσω κάλυμμα κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Για όταν βρέχει υπάρχει ένα πάνινο κάλυμμα, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί στο χώρο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η παραγωγή του Flying Huntsman 90 Spyder θα περιορίζεται σε μόλις 8 μονάδες ετησίως, όπου το κάθε ένα θα έχει τη δική του αρίθμηση. Παράλληλα, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να διαλέξει τις ζάντες που θα θέλει επάνω στο όχημα του.

Για όποιον ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί, αφού τα 8 πρώτα κομμάτια για το επόμενο έτος αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Μπορεί η τιμή να μην είναι γνωστή, όμως οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Από το αποτέλεσμα που βλέπουμε η τιμή ενδέχεται να είναι υψηλή, όμως είναι σίγουρο πως όποιος το αποκτήσει θα έχει ένα διαφορετικό όχημα στα χέρια του.