Μια Black Edition για το Civic Type R

Μια Black Edition για το Civic Type R

Το Honda Civic Type R αποτελεί πάντα ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα, που οι περισσότεροι θα ήθελαν να έχουν στα χέρια τους. Η Honda, θέλοντας να τιμήσει το υπάρχον μοντέλο πριν δούμε τη νέα γενιά εντός του έτους, δημιούργησε μια νέα έκδοση, με την ονομασία Black Edition.

Από την ονομασία της συγκεκριμένης έκδοσης και μόνο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μαύρο χρώμα θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Η Black Edition θα διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες στο εμπρόσθιο σπόιλερ, στην πίσω αεροτομή, καθώς επίσης και στις σκουρόχρωμες ζάντες. Στο εσωτερικό και πάλι, αυτό που δεσπόζει είναι το μαύρο, με τις κόκκινες πινελιές να βρίσκονται στο τιμόνι, στα καθίσματα, στους αεραγωγούς, στο ταμπλό και στον επιλογέα ταχυτήτων.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο γνωστός δίλιτρος VTEC Turbo κινητήρας, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 310 ίππους. Για όσους σκέφτεστε ότι θα εντυπωσιάσετε με τη συγκεκριμένη έκδοση, θα πρέπει να βιαστείτε, διότι θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 κομμάτια και αυτά υπολογίζονται μόνο για τη Μεγάλη Βρετανία. Τώρα, αν κάποιος τυχερός είναι σε θέση να ταξιδέψει μέχρι εκεί, να δαπανήσει 37.140€ συν τα έξοδα μεταφοράς, μόνο θετικές εντυπώσεις θα κερδίσει παραλαμβάνοντας το νέο του αυτοκίνητο.