Η MG παρουσίασε μια ειδική έκδοση του ZS με την ονομασία Limited Edition. Μπορεί το SUV των Βρετανών να βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου, όμως οι ίδιοι θέλουν να βρίσκουν τρόπους να ανεβαίνουν συνέχεια οι παραγγελίες τους. Έτσι δημιουργήθηκε η Limited Edition του ZS.

Ξεκινώντας από την εξωτερική πλευρά, το ZS Limited Edition αναγνωρίζεται άμεσα από την αποκλειστική βαφή Artic White και τη μαύρη μάσκα, η οποία διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες, που βρίσκονται και στους προφυλακτήρες. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα και η αεροτομή που βρίσκεται στο τελείωμα της οροφής. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, με το σχέδιο Diamond Cut.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα καθίσματα με το δέρμα και το ύφασμα και τις κοκκινόμαυρες λεπτομέρειες. Το τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας με τις κόκκινες ραφές προσπαθούν να ανεβάσουν τον πήχη της πολυτέλειας. Ο πίνακας οργάνων με το αναλογικό ταχύμετρο και στροφόμετρο χωρίζονται από μια μικρή ψηφιακή οθόνη που προσφέρει τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου. Επιπλέον, η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού.

Μηχανικά υπάρχουν δύο εκδόσεις βενζίνης. Η βασική έκδοση είναι με τον κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 106 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 14,3 κιλά. Επιπλέον ,υπάρχει και η έκδοση με τον Turbo κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 125 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 17,8 κιλά.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν και να ετοιμάσουν ένα ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία, αφού το MG ZS Limited Edition θα κυκλοφορήσει σε μόλις 400 μονάδες. Όσο για τις τιμές; Αυτές θα ξεκινούν από 14.995£ ή 17.500€.