Ο COVID-19 άλλαξε τις ζωές όλων μας και από αυτό δεν ξέφυγε ούτε ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Οι ακυρώσεις αγώνων διαδέχονται η μία την άλλη σχεδόν σε όλο το φάσμα του, αλλά όπως φαίνεται όλοι παλεύουν για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η φετινή χρονιά. Στην Formula e πάρθηκε η απόφαση και με την έγκριση της FIA να ολοκληρωθεί η σεζόν με τα 6 ePrix που απομένουν από τις 5 έως τις 13 Αυγούστου στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Τα 6 εναπομείναντα ePrix θα γίνουν μέσα σε 9 ημέρες με την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας που προβλέπονται. Η μοναδική αλλαγή που θα γίνει είναι ότι η διάταξη της διαδρομής θα αλλάξει τρεις φορές για να μην είναι όλα τα ίδια. Οι αγώνες θα γίνουν στο παλιό αεροδρόμιο του Tempelhof και φυσικά χωρίς θεατές όπως άλλωστε αναμενόταν να γίνει λόγω των ειδικών συνθηκών.

Σύμφωνα με όλα αυτά θα διεξαχθούν τρία ζευγάρια αγώνων με το πρώτο να είναι στις 5 και 6 Αυγούστου. Η δεύτερη σειρά αγώνων ορίστηκε στις 8 και 9 Αυγούστου, ενώ η τρίτη και τελευταία σειρά αγώνων θα γίνει στις 12 και 13 Αυγούστου. Όλα δείχνουν πως ο Αύγουστος θα είναι ένας θερμός μήνας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αφού εκτός της ολοκλήρωσης του Πρωταθλήματος της Formula e, θα υπάρξουν και τρεις αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.