Το Skoda Club Peloponnhsou την Κυριακή 21/07/2019 διοργάνωσε άλλο ένα πετυχημένο event, όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα διόδια της Ελευσίνας όπου εκεί ήταν το αρχικό σημείο συνάντησης των Αθηναίων, ενώ ταυτόχρονα ξεκινούσαν από Σπάρτη, Τρίπολη και Καλαμάτα. Το τελικό σημείο συνάντησης ήταν το Glyfada Breeze στην Κόρινθο, όπου εκεί περίμεναν ήδη τα Skoda των Κορίνθιων, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο την παράταση έκλεψαν τα δύο νέα Scala.

Το πρώτο που ήταν παραχώρηση της Karenta ήταν το Skoda Scala, με τον κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 150 ίππους και να συνδυάζεται με το DSG κιβώτιο. Το δεύτερο που ήταν μέλους-διαχειριστή του Skoda Club Peloponnhsou ήταν ένα ολοκαίνουργιο υπέροχο μπλε Scala, με τον κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 116 ίππους και να συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων.

Τα δύο αυτοκίνητα ήταν στο επίκεντρο των παρευρισκομένων, αλλά δε μπορούμε να μην αναφέρουμε πως βρέθηκαν περισσότερα από 25 αυτοκίνητα στη συνάντηση, όπου ανάμεσα τους υπήρχαν αρκετά Fabia, Octavia, Rapid και Superb που πλαισίωσαν άψογα τα δύο νέα μοντέλα. Επιπλέον, απολαύσαμε και τις Octavia RS που ήταν από τα δυνατά χαρτιά των μελών, αλλά και το παλιό Felicia που θυμίζει πως ήταν κάποτε η Skoda και πόσο έχει αλλάξει.

Όπως πάντα δεν έλειψαν τα πειράγματα, αλλά αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πως υπήρχαν και πολλοί φίλοι των παιδιών του Skoda Club Peloponnhsou, οι οποίοι ανεξαρτήτου μάρκας αυτοκινήτου έγιναν ένα με τα μέλη περνώντας μια υπέροχη Κυριακή. Μπορεί το event να ήταν μια καλοκαιρινή μικρή απόδραση, αλλά ο σκοπός όπως πάντα είναι ένας. Να φανούν τα Skoda και φυσικά να δοκιμαστεί το νέο Scala.

Αν και το δοκιμάσαμε και εμείς, τόσο το 1.000αρη με τους 116, όσο και το 1.500αρη με τους 150 ίππους, τις εντυπώσεις, τα θετικά και τα αρνητικά, θα τα αφήσουμε στους διαχειριστές του Skoda Club Peloponnhsou, αφού γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα μοντέλα της τσέχικης φίρμας και αν μη τί άλλο οι γνώμες τους και οι απόψεις τους μόνο τυχαίες δεν είναι.

Σίγουρα το απολαύσαμε όλοι μαζί πειράζοντας ο ένας τον άλλο, αλλά το επίκεντρο των συζητήσεων έμεινε πάντα γύρω από τα Skoda, αφού αυτό είναι που ενδιέφερε όσους βρέθηκαν με τα μέλη του Skoda Club Peloponnhsou και όχι μόνο. Να θυμίσουμε πως χορηγοί επικοινωνίας που στήριξαν την εκδήλωση ήταν η Skoda Karenta, το Autoholix, το Onlydriving Autonews, το La Famiglia Radio, το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και η εκπομπή Auto Club. Φυσικά, εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το Skoda Club Peloponnhsou για το επόμενο event. Αυτοί ξέρουν.