Μια ηλιόλουστη Κυριακή ήταν όλα έτοιμα για να βρεθούμε στη συνάντηση που είχε οργανώσει το Ibiza Club Greek Mania. Η αρχική συνάντηση είχε οριστεί για τα διόδια των Αφιδνών και από εκεί θα ακολουθούσε η μετάβαση στη πόλη της Χαλκίδας. Στην αρχή τα Ibiza που βρέθηκαν ήταν λιγοστά, όμως περνώντας η ώρα μαζευόντουσαν όλο και περισσότερα.

Όλα φρεσκοπλυμένα και έτοιμα για τη βόλτα, όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το ολοκαίνουργιο FR, το διέθετε ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα και ζάντες αλουμινίου που δεν μπορούσες να τις αποφύγεις, αφού σε προκαλούσε να τις κοιτάξεις. Στη διαδρομή προς της Χαλκίδα κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια (χιλιομετρικά) παίζοντας με τα Ibiza, αλλά πάντα μέσα στα επιτρεπτά όρια, όσο βέβαια γινόταν.

Στη Χαλκίδα η στάση και η βόλτα στη Παλιά Γέφυρα έγινε κάτω από τα γνωστά πειράγματα που κάνουν όλοι σε τέτοιες συναντήσεις. Κουβέντες για τα αυτοκίνητα του καθενός και φυσικά τρόποι βελτίωσης των Ibiza ήταν στο επίκεντρο. Κάποιοι άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά που ειπώθηκαν για το πώς να βελτιωθούν τα αυτοκίνητα τους, αλλά και το πώς να γίνουν πιο οικονομικά.

Όλων των ειδών τα Ibiza έδωσαν το παρών από τα πιο αργά κλασσικά, τα πειραγμένα, τα FR και φυσικά τα Cupra που είναι και τα πιο γρήγορα μοντέλα. Σίγουρα ήταν μια συνάντηση που θα θέλαμε να ξαναβρεθούμε, αφού η παρέα ήξερε πολύ καλά πώς να περάσει όμορφα. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά που θα μαζευτούν και πάλι, και μάλιστα το περιμένουμε σύντομα.