Πριν από περίπου ένα χρόνο η Toyota παρουσίαζε την επιστροφή ενός θρύλου την υπέροχη Supra (Toyota Supra). Το ιαπωνικό μοντέλο ήρθε για να ταράξει τα νερά στα σπορ μοντέλα και όπως είχαν ανακοινώσει οι Ιάπωνες θα κυκλοφορούσε με τον υπερτροφοδοτούμενο 6κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 335 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 50,3 κιλά.

Τώρα οι μηχανικοί της Supra παρουσιάζουν το ίδιο μοντέλο με μικρότερο κινητήρα που αναμένεται να κάνει θραύση στην ευρωπαϊκή αγορά. Το ιαπωνικό μοντέλο εκτός από τον τρίλιτρο κινητήρα θα τροφοδοτείται και από τον Turbo κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 258 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 40,7 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,2”, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF.

Όσον αφορά στο εξωτερικό κομμάτι η νέα έκδοση με τον κινητήρα 2 λίτρων προσφέρεται με το λευκό μεταλλικό χρώμα και τις κόκκινες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα κοκκινόμαυρα bucket καθίσματα, το τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων. Ο λευκός και κόκκινος φωτισμός προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ζεστό εσωτερικό, ενώ τα πεντάλ αλουμινίου τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. 

Η Toyota Supra Fuji Speedway Edition όπως είναι η πλήρη ονομασία της θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 200 κομμάτια, κάτι που αναμένεται να την κάνει άμεσα ανάρπαστη και συλλεκτική. Όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά βιαστείτε, αφού το Μάρτιο θα είναι διαθέσιμη προς πώληση.