Πριν λίγο καιρό η Lexus αποκάλυψε το νέο IS 500 F Sport (Lexus IS 500 F Sport). Τώρα αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, αφού καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο παρουσίασε μια ειδική έκδοση του IS 500 F Sport, με την ονομασία Performance Launch Edition. Η ειδική αυτή έκδοση έχει το Black & Grey Ultrasuede χρώμα, ενώ για να δημιουργείται πιο έντονη αντίθεση διαθέτει τις σφυρήλατες ζάντες της BBS μεγέθους 19” σε Matte Black χρώμα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα δύο τόνων Black & Grey Ultrasuede, ενώ το ίδιο χρώμα επεκτείνεται τόσο στο ταμπλό, όσο και στις πόρτες. Το μαύρο δερμάτινο τιμόνι με τα χειριστήρια διαθέτει το σήμα Launch Edition, ενώ ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Φυσικά και εδώ όπως και στο IS 500 F Sport υπάρχουν οι δύο ψηφιακές οθόνες μια για τον πίνακα οργάνων και μια αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Από μηχανικής πλευράς δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, αφού κάτω από καπό υπάρχει ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 472 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 54,5 κιλά, ενώ το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,5”. Για όσους έχουν αρχίσει και το σκέφτονται καλό θα είναι να κοιτάξουν κάτι άλλο, εκτός αν είναι Έλληνες που κατοικούν στη Βόρεια Αμερική, αφού εκεί θα είναι διαθέσιμο και σε μόλις 500 κομμάτια. Τέλος, τα 500 Lexus IS 500 F Sport Performance Launch Edition αναμένεται να βρίσκονται στις αντιπροσωπείες το φθινόπωρο.