Με έκπτωση έως και 3.200€, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χιλιόμετρα, η γκάμα της Fiat, κάνει πράξη την υπόσχεση της μάρκας για τον εκδημοκρατισμό της αυτοκίνησης. Διαχρονικά, στόχος της Fiat είναι η προσφορά στο ευρύ κοινό λύσεων που ξεχωρίζουν για το έξυπνο design, την πρακτικότητα, την ευκολία χρήσης, αλλά και τον προσιτό τους χαρακτήρα. Με βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της μάρκας να αποτελεί o εκδημοκρατισμός της αυτοκίνησης, η Fiat πάντα αναζητά λύσεις που κάνουν πιο εύκολη την απόκτηση και χρήση ενός νέου αυτοκινήτου.

Σε αυτή τη βάση, για την καλοκαιρινή περίοδο, η Fiat προσφέρει το σύνολο της γκάμας της με σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και τις 3.200€ ευρώ, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης, αλλά και κορυφαία κάλυψη εγγύησης των μοντέλων της. Συγκεκριμένα το δημοφιλές Panda διατίθεται με εκπτώσεις έως 2.250€ και τιμή από 11.250€, στην οικογένεια 500, το θρυλικό μοντέλο ξεκινά από τις 12.190€ και λαμβάνει εκπτώσεις έως 3.200€, ενώ το νέο Tipo Cross με εκπτώσεις ύψους 1.300€ προσφέρει μια απόλυτα ολοκληρωμένη και δυναμική πρόταση με τιμές από 17.450€ (14.990€ για το Tipo Hatchback).

Παράλληλα με τις παραπάνω σημαντικές  εκπτώσεις, η Fiat, προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης (επιτόκιο από 3,9%), αλλά και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χιλιόμετρα και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο η αγορά, αλλά και χρήση του αυτοκινήτου γίνεται με το μικρότερο δυνατό άγχος, με τον πελάτη να λαμβάνει μια σημαντική διασφάλιση για την καλή λειτουργία, αλλά και την αξία του αυτοκινήτου του. Οι καλοκαιρινές προσφορές της Fiat έχουν ισχύ έως και το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.