Με 577 ίππους από έναν V8 Bi – Turbo κινητήρα, η Mercedes – AMG S63 S Coupe δεν είναι ακριβώς μικρής ισχύος, όμως στο μαγικό κόσμο της Fostla, αυτό δε σημαίνει τίποτα. Στην πραγματικότητα, η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων αποφάσισε να πράξει αναλόγως προκειμένου να βγάλει στην παραγωγή ένα μοντέλο με τόσους ίππους, όσους η Lamborghini Aventador S, αλλά με ακόμα περισσότερη ροπή.

Με την απαραίτητη χείρα βοηθείας από την PP – Performance, η Fostla εισήγαγε ένα τσιπ ρυθμίζοντας το λογισμικό στο επίπεδο 2, με το οποίο η μέγιστη ισχύ σκαρφαλώνει στους 740 ίππους, ενώ η ροπή φτάνει τα 122,3 κιλά. Οι τροποποιήσεις αυτές βοηθούν τη δίθυρη έκδοση της S – Class να επιτυγχάνει το 0 – 100 σε μόλις 3,5”.

Η απαραίτητη τόνωση έχει προκύψει και στο εξωτερικό του αμαξώματος, με μια ειδική Full Vinyl Blue Chrome ματ απόχρωση, η οποία μαζί με τα φιμέ πίσω φωτιστικά σώματα και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”, της Prior Design με διαστάσεις ελαστικών 265/30 εμπρός και 305/25 πίσω, κάνουν αυτό το αυτοκίνητο πραγματικά μοναδικό.

Για όποιον ενδιαφέρεται τα εν λόγω κομμάτια βελτίωσης κοστολογούνται στα 25.000€ και σίγουρα αν και η τιμή είναι αρκετά υψηλή, απευθύνεται σε όσους θέλουν και μπορούν να έχουν το κάτι διαφορετικό που θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα στο πέρασμά του. Εσείς τι λέτε;