Η Manhart είναι ένας γερμανικός οίκος βελτιώσεων αυτοκινήτων. Οι Γερμανοί αυτή τη φόρα ανέλαβαν να πειράξουν μια BMW M240i Coupe. Η αλλαγή εκτός από την εξωτερική εμφάνιση περιλαμβάνει όπως αναμενόταν και μηχανική βελτίωση. Το μαύρο χρώμα με τη χρυσή ρίγα, η οποία ξεκινά από το καπό, περνάει από τον ουρανό και καταλήγει στο πορτμπαγκάζ και οι πλαϊνές ρίγες προσφέρουν μια εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση.

Επιπλέον, υπάρχουν τα κομμάτια από ανθρακονήματα, τα LED φωτιστικά σώματα, η πίσω αεροτομή, ο διαχύτης και το σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα, με τις τέσσερις απολήξεις και το ρυθμιζόμενο πτερύγιο. Την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνουν οι μαύρες ζάντες αλουμινίου με τη χρυσή ρίγα μεγέθους 20”.

Μηχανικά η M240i Coupe αποδίδει 374 ίππους και 50,9 κιλά ροπής. Πλέον μετά τη βελτίωση της Manhart ο 6κύλινδρος κινητήρας των 3 λίτρων αποδίδει 450 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 66,2 κιλά. Είμαστε σίγουροι πως πολλοί θα ήθελαν τη συγκεκριμένη BMW, όμως αυτοί που θα την αποκτήσουν θα είναι ελάχιστοι. Όπως και να έχει πάντως όποιος την πετύχει στο δρόμο θα την απολαύσει και με το παραπάνω.