Η Bugatti Veyron βρίσκεται στην αγορά αυτοκινήτου εδώ και 10 χρόνια και οι Γάλλοι πήραν την οριστική απόφαση αυτή που θα δούμε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης να είναι η τελευταία. Η Veyron θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα μοντέλα σε σχέση με τον αριθμό κατασκευής και τον αριθμό των πωλήσεων σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε.

bugatti veyron 2Ότι θα είναι η τελευταία Veyron βγήκε επίσημα από τα χείλη του προέδρου της Bugatti, ο οποίος ανέφερε πως η 458η θα είναι οριστικά αυτή που θα αφήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο με το όνομα Veyron. Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια κάτω από το καπό κρύβεται ο W16 κινητήρας χωρητικότητας 8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 1.200 ίππους, οι οποίοι συνδυάζονται με το DSG κιβώτιο των 7 σχέσεων της Bugatti.

Μπορεί η Veyron να μείνει στην ιστορία, αλλά πάντα θα είναι ένα μοντέλο, το οποίο θα συζητείται για την μέγιστη ιπποδύναμη των 1.200 ίππων. Άλλωστε το εν λόγω μοντέλο δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις, αλλά ένα super car που όσο χρόνια και αν περάσουν πάντα θα είναι στο προσκήνιο των συζητήσεων.