Μετά από καιρό τα μέλη του Skoda Club Peloponnhsou βρέθηκαν και πάλι μαζί στη συνάντηση που έγινε στα Δυτικά Προάστια της Αθήνας. Ο COVID-19 είχε στερήσει ακόμα και αυτό, αφού για λόγους ασφαλείας έπρεπε να ματαιώνονται οι συναντήσεις. Στην αρχή αν έβλεπε κάποιος του πρώτους που ήρθαν θα νόμιζε ότι βρίσκεται σε συγκέντρωση Octavia, αφού η αλήθεια είναι πως μόνο αυτές έβλεπες.

Περνώντας όμως η ώρα άρχισαν και άλλα μοντέλα να κάνουν την εμφάνιση τους όπως τα Fabia, Rapid, Scala, Superb και Kamiq. Φυσικά, τα βλέμματα όπως ήταν αναμενόμενο έπεφταν στα μοντέλα RS, αφού δε μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα. Μέσα σε όλα αυτά δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των μελών, όμως χωρίς να ξεφεύγουν, αφού γνωρίζουμε τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους.

Η μπλε και η κόκκινη Fabia, η περιποιημένη Octavia Station Wagon, οι μαύρες και οι λευκές Octavia, το μπλε Kamiq, το λευκό Scala και φυσικά, η κόκκινη και η μπλε Octavia RS, ήταν μερικά από τα αυτοκίνητα που μαγνήτισαν τα μέλη και τους φίλους του Skoda Club Peloponnhsou που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ενάντια στον COVID-19, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ενώ ακολούθησε καφές σε ένα από τα πιο γνωστά μέρη της Αθήνας και κυρίως των Δυτικών Προαστίων. Εκεί υπήρξαν πολλές συζητήσεις για την κοινή αγάπη όλων που δεν είναι άλλη από τα Skoda. Εμείς είμαστε σίγουροι πως όλοι απόλαυσαν τις συζητήσεις και τα πειράγματα, αφού όλα τα μέλη που έρχονται σε τέτοιες συγκεντρώσεις είναι πάντα ευδιάθετα.

Στο τέλος τη συνάντησης έγιναν και οι απαραίτητες φωτογραφήσεις των αυτοκινήτων, αλλά και των μελών του club. Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση, αν και είναι άγνωστο που και πότε θα γίνει, αφού όλα πάνε με βάση την πανδημία που μας έχει στερήσει αρκετές συναντήσεις. Εμείς πάντως ανυπομονούμε για την επόμενη.