Οι ημέρες περνούν και η Διεθνής Έκθεση Αυτοκίνητου του Tokyo πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Εκεί η Subaru θα έχει στο περίπτερο της τη νέα γενιά του Impreza που αποκαλύφθηκε το Νοέμβριο στο Los Angeles, αλλά παράλληλα θα υπάρχει και μια πρωτότυπη έκδοση του Impreza με κομμάτια STI. Αυτό ίσως να δείχνει πως μπορεί να είναι ο προάγγελος ενός νέου Subaru Impreza WRX STI. Αν και είναι γνωστό πως η Subaru έχει ανακοινώσει ότι δε θα υπάρξει έκδοση STI στη συγκεκριμένη γενιά, ίσως αυτό αργότερα να γίνει πραγματικότητα με την ιαπωνική εταιρεία να έχει στα μελλοντικά της σχέδια ένα νέο Impreza WRX STI.

Παράλληλα θα υπάρχει και η περιορισμένη έκδοση του Levorg STI Sport R EX, το οποίο είναι σαφώς πιο βελτιωμένο από τα απλά Levorg που κυκλοφορούν στην αγορά. Το εντυπωσιακό χρώμα, με τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου το κάνουν ακόμη πιο δελεαστικό. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν τα Crosstrek Boost Gear και Rex Boost Gear, καθώς και τα αγωνιστικά Subaru BRZ GT300, WRX NBR Challenge και WRX Rally Challenge.

Σίγουρα, η είδηση είναι πως μπορεί να δούμε τον προάγγελο ενός νέου WRX STI, κάτι που είναι ο διακαής πόθος πολλών από εμάς. Στις 13 Ιανουαρίου θα δούμε επίσημα το πρωτότυπο δημιούργημα της ιαπωνικής εταιρείας ελπίζοντας πως στο μέλλον θα έχουμε ένα νέο γρηγορότερο εργοστασιακό WRX STI, αλλάζοντας τα δεδομένα που γνωρίζουμε. Το μόνο άγνωστο είναι αν πλέον θα υπάρχει ηλεκτροκίνηση ή θα μείνει παραδοσιακά στους Boxer κινητήρες.