Η BMW κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει στην παρουσίαση ειδικών εκδόσεων στα μοντέλα της. Αυτή τη φορά σειρά είχε η BMW X7 με την έκδοση Dark Shadow Edition. Η συλλεκτική αυτή έκδοση θα είναι για λίγους και όπως όλα δείχνουν θα γίνει ανάρπαστη. Η BMW X7 Dark Shadow Edition ξεχωρίζει άμεσα από το Frozen Arctic Grey χρώμα, ενώ δέχεται όλα τα καλούδια του πακέτου M Sport.

Συγκεκριμένα υπάρχουν φιμέ τζάμια, σπορ εξάτμιση με διπλή απόληξη και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22” που έχουν το ίδιο χρώμα με αυτό του αμαξώματος. Επιπλέον, υπάρχουν και οι μπλε δαγκάνες των φρένων. Τα LED φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος έχουν και αυτά κάτι από το διακοσμητικό μπλε, ενώ στο πίσω μέρος καταλαμβάνουν αρκετό χώρο.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μπλε-μαύρα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, ενώ η δερμάτινη επένδυση συνεχίζεται και στο ταμπλό. Το τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας με ένα κομμάτι να είναι διάφανο δίνουν μια άλλη αίσθηση. Επιπλέον, υπάρχει ένα προηγμένο ηχοσύστημα και πανοραμική γυάλινη οροφή.

Μηχανικά η BMW X7 Dark Shadow Edition διαθέτει το V8 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 523 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 76,4 κιλά. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού θα κυκλοφορήσει σε μόλις 500 κομμάτια, κάτι που αναμένεται να την κάνει ανάρπαστη. Όσο για την τιμή; Στην αμερικάνικη αγορά θα κοστίζει 120.490$.