Η Skoda Koilakos συμμετέχει στο EKO Rally Acropolis 2022, το μεγαλύτερο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τους Παναγιώτη Ρουστέμη-Χρήστο Μπακλώρη. Το οδηγικό δίδυμο πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα με το Skoda Fabia Rally2 EVO και το Νο.48 στις πόρτες του. Στόχος τους είναι να κατακτήσουν την καλύτερη θέση στην κατηγορία WRC 2. Σε αυτή τους την προσπάθεια συμβάλλει και η Skoda Koilakos με την υποστήριξή της στην οργάνωση και τη συμμετοχή τους.

Το ΕΚΟ Rally Acropolis επιστρέφει για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally, στις 8 με 11 Σεπτεμβρίου. Η πρεμιέρα του “Rally των Θεών” θα πραγματοποιηθεί σε μία υπερειδική ασφάλτινη διαδρομή 1950 μέτρων στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου όλα τα αυτοκίνητα θα περάσουν ανά ζεύγη για να αγωνιστούν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Την ίδια κιόλας ημέρα, οι οδηγοί και τα οχήματα θα αναχωρήσουν για το Λουτράκι, όπου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των 16 ειδικών διαδρομών του αγώνα.

Πληροφορίες για την ομάδα:

Οδηγός: Παναγιώτης Ρουστέμης

Συνοδηγός: Χρήστος Μπακλώρης

Μηχανολόγος: Vincent Dupond

Αρχιμηχανικός: Jan Jarzabek

Ομάδα Μηχανικών: Roustemis Motorsport

Χορηγοί: Μέγας Χορηγός Seajets-Μάριος Ηλιόπουλος, Ιατρικό Αθηνών, Καζίνο Λουτράκι, Δήμος Κορινθίων, Lyopay, Skoda Koilakos, Rent-A-Car Roustemis, ΚΕΜΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, ΡYZI ΩΜΕΓΑ, ΡΕΚΤΙΦΙΕ ORIGINAL, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΨΥΚΤΙΚΟΙ, ΚΥΡΚΟΣ RACING, ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΑΥΣΙΜΑ, Votrelinos Auto Service, Φάρμα Μητσόπουλος, ΜΑΧ PRINT – Ομορφαίνει τα αυτοκίνητά μας, Αuto Moto Patras.

Χορηγός επικοινωνίας: 4Τροχοί