Η Polestar όπως όλα δείχνουν είναι ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του Polestar 2. Οι Σουηδοί έδωσαν μια φωτογραφία που δείχνει το πίσω μέρος του νέου μοντέλου. Φυσικά, πρόκειται για ένα ηλεκτρικό 4θυρο μοντέλο, το οποίο θα ανταγωνιστεί το Tesla 3. Το πιο εντυπωσιακό είναι η λεπτή λωρίδα των φωτιστικών σωμάτων που καλύπτει ολόκληρη την πίσω πλευρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κινητήρας θα αποδίδει περίπου 400 ίππους, ενώ η αυτονομία του με μια μόνο φόρτιση αναμένεται να φτάνει περίπου στα 500 χιλιόμετρα. Επιπλέον, το Polestar 2 θα διαθέτει ένα σύστημα ψυχαγωγίας με βάση το Android, το οποίο θα ονομάζεται Google Android HMI (Human Machine Interface).

Δεδομένου ότι το Polestar 2 θα ανταγωνιστεί το Tesla Model 3, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες περιμένουμε η τιμή να είναι πάνω κάτω στα 45.000$ και αν κοιτάξουμε την πίστωση του κράτους για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Αμερική, θα δούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική για την απόκτηση του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρχουν εν καιρώ.