Στο Maranello η Ferrari για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του Michael Schumacher δημιούργησε μια έκθεση όπου θα υπάρχουν διάφορα αντικείμενα από την καριέρα του Γερανού πιλότου όσο ήταν στην ιταλική ομάδα. Ο τίτλος της έκθεσης είναι “Michael 50” και διαθέτει πολλά σημαντικά μονοθέσια από τους αγώνες που έχει δώσει ο Schumacher με την Ferrari.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της έκθεσης είναι το “Hall of Victories” όπου εκτίθενται ορισμένα από τα καλύτερα μονοθέσια της Ferrari που έχουν οδηγηθεί από τον Schumacher. Μέσα σε αυτές είναι η F310, την οποία οδήγησε το 1996 και κέρδισε τρεις νίκες μαζί της. Επιπλέον, υπάρχει και η F399, με την οποία κέρδισε τον τίτλο των κατασκευαστών το 1999.

Άλλα μονοθέσια του Schumacher στο “Hall of Victories” είναι η F1-2000 που ο Schumacher οδήγησε και κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Ferrari. Υπάρχουν επίσης και οι F2002, F2004 και η 248 F1 από το 2006. Πέρα από τα μονοθέσια περιλαμβάνονται η 430 Scuderia και η California, όπου ο Γερμανός πιλότος συνέβαλε στην ανάπτυξη τους.

Όποιος βρεθεί στο Maranello πρέπει να επισκεφθεί οπωσδήποτε την έκθεση της Ferrari, αφού το κομμάτι με τα ότι έχει οδηγήσει ο Schumacher είναι σίγουρα κάτι αξιόλογο, αφού ο Michael έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη Scuderia.