Η Novitec γνωρίζουμε πολύ καλά πως όποιο αυτοκίνητο και αν αναλάβει θα δημιουργήσει κάτι διαφορετικό. Αυτή τη φορά ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων ανέλαβε να φτιάξει μια πανίσχυρη McLaren Senna. Πλέον το βρετανικό Super Car ναι μεν διαθέτει το V8 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων, αλλά πλέον η μέγιστη ισχύς έχει ανέβει στους 889 ίππους από 800 που ήταν, ενώ η μέγιστη ροπή πλέον φτάνει τα 91,9 κιλά.

Το 0-100 μετά τη βελτίωση επιτυγχάνεται σε μόλις 2,7”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 335 χλμ/ώρα. Για να επιτευχθούν όλα αυτά οι Γερμανοί έβαλαν χέρι στην ECU του κινητήρα, δημιουργώντας νέα χαρτογράφηση, ενώ τροποποίησαν και τον ηλεκτρονικό έλεγχο πίεσης ώθησης. Επιπλέον, το σύστημα εξάτμισης της Inconel διαθέτει δύο σωλήνες 95 χιλιοστών, ενώ το τελείωμα της επιτρέπει στο αυτοκίνητο να αναπνέει καλύτερα.

Αισθητικά οι αλλαγές εστιάζονται στο εξωτερικό kit με την τεράστια πίσω αεροτομή, τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20” και 21”, με διαστάσεις ελαστικών 255/30 και 325/25 αντίστοιχα. Φυσικά, έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά κομμάτια από ανθρακονήματα, ενώ στο εσωτερικό δεσπόζουν στα σπορ bucket δερμάτινα καθίσματα από Alcantara.

Δυστυχώς για όποιον ενδιαφέρεται η τιμή δεν ανακοινώθηκε, αλλά όποιος θέλει πρέπει να βιαστεί γιατί όσα κομμάτια κυκλοφορήσουν εννοείται πως θα γίνουν ανάρπαστα. Πάντως όσο και να φτάσει το κόστος μια McLaren με το όνομα Senna είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική.