Η Infiniti συμπληρώνει 30 χρόνια στην Παγκόσμια αγορά αυτοκίνητου και το γιορτάζει με τη νέα έκδοση που ονομάζεται Edition 30 και θα τοποθετηθεί σχεδόν σε όλα της τα μοντέλα. Η παρουσίαση της συγκεκριμένης έκδοσης έγινε στο Pebble Beach όπου αποκαλύφθηκαν τα Q50, Q60, QX50, QX60 και QX80 με την έκδοση Edition 30.

Ο αντιπρόεδρος της Infiniti, Jeff Pope δήλωσε “Τα μοντέλα Infiniti Edition 30 είναι η τελευταία εκπροσώπηση της εταιρείας. Συνδυάζουν άψογο σχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης, αλλά και ασφάλεια. Είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιάσουν”. Τα μοντέλα Q50, Q60, QX50, QX60 και QX80 Edition 30 παρέχουν όλες τις νέες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού όπως τα ProAssist, Intelligent Cruise Control, Distance Control Assist, Around View Monitor, Backup Collision Intervention και Predictive Forward Collision Warning.

Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε λευκό χρώμα, με τις μαύρες λεπτομέρειες στους καθρέπτες, τα πλαϊνά και τις ζάντες αλουμινίου να κάνουν αντίθεση. Οι πωλήσεις τους αναμένεται να ξεκινήσουν από το φθινόπωρο, όπου θα γίνουν γνωστές και υπόλοιπες λεπτομέρειες, καθώς και οι τιμές τους. Εν αναμονή λοιπόν.