Η Mustang Bullitt στη χώρας μας

Η Mustang είναι ένα από τα αυτοκίνητα που στο πέρασμα της δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ford ανακοίνωσε την έλευση και τη διάθεση της ιδιαίτερης Mustang Bullitt στη χώρα μας, η οποία είναι σίγουρο πως από όπου και αν περάσει θα τραβήξει τα βλέμματα.

Μπορεί να έχουν περάσει 7 μήνες από τότε που η Ford την παρουσίασε στην Ευρώπη, όμως είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της αγοράς και φυσικά είναι ένα αυτοκίνητο που θα θέλαμε όλοι. Στη χώρα μας παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου που γίνεται κάθε χρόνο και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο η Mustang Bullitt είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα που είχε να παρουσιάσει.

Η Mustang Bullitt η οποία είναι σχεδόν ίδια με τη Mustang GT, προσφέρει τα πακέτα εξοπλισμού Premium και Performance. Διατίθεται σε δύο χρώματα Shadow Black και Dark Highland Green, ενώ έχει νέα μάσκα, κόκκινες δαγκάνες της Brembo και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα δερμάτινα καθίσματα της Recaro, η οθόνη αφής μεγέθους 12”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καθώς και το ηχοσύστημα της B&O συνολικής ισχύς 1.000 Watt.

Μηχανικά τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 464 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 53,9 κιλά. Επιπλέον, η Mustang Bullitt διαθέτει νέο σύστημα εισαγωγής αέρα, με τις πεταλούδες να έχουν διάμετρο 87 χιλιοστά, ενώ η εξάτμιση με τις μαύρες απολήξεις έχει πιο άγριο ήχο.

Σίγουρα η φορολογία και ο υψηλός κυβισμός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες όπου ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα το αποκτήσουν λίγοι έως ελάχιστοι. Όσο για την τιμή; Η Mustang Bullitt κοστίζει 76.300€, ενώ όποιος θέλει να προσθέσει εξτρά κάποια πράγματα φυσικά θα πληρώσει και το ανάλογο κόστος.