Η Mitsubishi θέλει να βάλει σε σκέψεις όσους αγαπούν τα σπορ αυτοκίνητα. Φυσικά, το μυαλό όλων πηγαίνει σε ένα νέο EVO, όμως δυστυχώς δεν θα είναι κάτι τέτοιο. Η Mitsubishi Ralliart έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που δείχνει κάτι από το νέο σπορ όχημα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα είναι ένα νέο EVO όπως αναφέραμε, αλλά ένα ψηλότερο όχημα που θα αλλάξει τα δεδομένα. Το πιο πιθανό είναι να δούμε στη σπορ έκδοση του Outlander. Στη φωτογραφία φαίνεται μόνο ο πολύ μεγάλος διαχύτης που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πίσω προφυλακτήρα, με φώτα LED τύπου F1 ενσωματωμένα στο κέντρο και το σήμα Ralliart στη δεξιά πλευρά.

Αν προσέξει κάποιος πολύ καλά το τελείωμα της πίσω πόρτας που φαίνεται μπορεί να καταλάβει πως πρόκειται για το νέο Outlander, ενώ η απώλεια της εξάτμισης μπορεί να φανερώνει ένα όχημα αμιγώς ηλεκτρικό ή ένα Plug-in υβριδικό. Σίγουρα, θα θέλαμε να δούμε τη νέα γενιά ενός EVO, αλλά δυστυχώς οι Ιάπωνες παραμένουν στα σχέδια τους.

Όπως και να έχει πάντως μιλάμε για ένα νέο όχημα της Mitsubishi που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα. Υπομονή μέχρι τις 14 Ιανουαρίου, όπου η ιαπωνική εταιρεία θα αποκαλύψει το νέο σπορ μοντέλο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Tokyo της Ιαπωνίας.