Η Nissan παρουσίασε μια από τις πιο “σκοτεινές” εκδόσεις του Qashqai, με την ονομασία Midnight Edition. Η νέα έκδοση θα διατίθενται σε 5 χρωματισμούς, τα οποία είναι τα Gun Metallic, Magnetic Red, Ivory Pearl, Vivid Blue και Pearl Black. Οι αλλαγές σε σχέση με τα απλά Qashqai βρίσκονται στη γυαλιστερή μαύρη γρίλια, στους νέους προφυλακτήρες, στα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, στους LED προβολείς ομίχλης, στα πίσω LED φωτιστικά σώματα και στις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, με διαστάσεις ελαστικών 225/45.

Ανοίγοντας τις πόρτες υπάρχουν φωτεινές πλάκες χαιρετισμού, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι μαύροι αεραγωγοί, τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, το τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων. Επιπλέον, υπάρχει η οθόνη αφής μεγέθους 7”, με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, σύστημα πλοήγησης, ενημέρωση για τις συνθήκες κυκλοφορίες, καθώς και τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto.

Όπως και οι τυπικές εκδόσεις του Qashqai, η Midnight Edition διαθέτει μια ανεξάρτητη ανάρτηση, με ράβδους σταθεροποίησης και στα δύο άκρα και μια διάταξη πολλαπλών συνδέσμων στο πίσω μέρος, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση θα προσφέρεται με τον κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων και το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Για όσους ενδιαφέρονται δυστυχώς η εν λόγω έκδοση θα κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Αυστραλίας, με την τιμή να ορίζεται στα 35.900$ Αυστραλίας ή 25.453$. Τέλος, το Nissan Qashqai Midnight Edition αναμένεται να βρεθεί στους αντιπροσώπους μέσα στο Νοέμβριο. Εμείς πάντως θα θέλαμε να το δούμε και στην Ευρώπη.