Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε., γενικό εισαγωγέα αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 124 οχημάτων Volkswagen Tiguan, με ημερομηνία παραγωγής από το Νοέμβριο του 2016 έως το Νοέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε αυτοκίνητα Tiguan R-Line ενός περιορισμένου χρονικού διαστήματος κατασκευής, ενδέχεται, εξαιτίας της πιθανής χρήσης μη κατάλληλης κόλλας, το σπόϊλερ οροφής να αποσπαστεί εν μέρει ή πλήρως από το όχημα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Volkswagen επιθυμούν, για να γίνει έλεγχος και αν απαιτείται να στερεωθεί το σπόϊλερ οροφής με δύο επιπρόσθετες βίδες, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Volkswagen στο τηλέφωνο 210-9981100 και ώρες 09:00-18:00 ή στο email: customercare@kosmocar.gr.