Η Lexus παρουσίασε τη μαύρη έκδοση του LC Coupe με την πλήρη ονομασία να είναι LC Coupe Black Inspiration. Η σκούρα αύτη έκδοση έχει επιπλέον μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”, αλλά και μαύρες δαγκάνες φρένων. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, ενώ η λεπτή αεροτομή στο πίσω μέρος είναι και αυτή μαύρη.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν τα δίχρωμα δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, τα οποία ρυθμίζονται σε 10 κατευθύνσεις, ενώ κυριαρχεί το μαύρο χρώμα στο ταμπλό. Το δερμάτινο τριάκτινο θερμαινόμενο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Το ηχοσύστημα της Mark Levinson, με τα 13 ηχεία προσφέρει τον τέλειο ήχο, ενώ υπάρχει και η οθόνη head-up display για να μην αποσπάτε η προσοχή του οδηγού από το δρόμο.

Το Coupe ιαπωνικό μοντέλο μηχανικά τροφοδοτείται από τον 8κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 471 ίππους. Παράλληλα θα υπάρχει και ο μικρότερος V6 χωρητικότητας 3,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 354 ίππους.

Επιπλέον, υπάρχει το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen, το δυναμικό σύστημα διεύθυνσης πίσω και το σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή σχέση μετάδοσης. Δυστυχώς για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να κανονίσουν ένα ταξίδι μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία, αφού η συγκεκριμένη έκδοση προορίζεται μόνο για το νησί. Η τιμή δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, αλλά οι παραγγελίες ανοίγουν σήμερα 1η Νοεμβρίου.